Anglers Stories

Michelle 

For godt og vel 3 år siden mødte jeg en skøn mand, som har sin egen put and take sø, og hvor fiskeri er en kæmpe del af hans liv, og altid har været det. 

Det første år var jeg med på de fleste fisketure, jeg fandt naturen meget beroligende og det var dér vi var os selv. 

Efter 1 års tid med nøje iagttagelser af hans fiskeri, var min egen lyst til at afprøve det blevet større og større og jeg sprang ud i det. Jeg startede med at fiske stør og blev helt bidt af det. Det er en utrolig smuk og stærk fisk og helt klart en af mine yndlings former inden for fiskeri. 

Derefter afprøvede jeg ørredfiskeriet i put and take søer og har ellers udvidet fiskeriet derefter. Nu fisker jeg lidt af det hele. Jeg fandt en hobby jeg kan tage med mig resten af mit liv, hvilket jeg er virkelig taknemlig for. 

Fiskeriet giver mig en masse ro og glæde. Når man står der med sin fiskestang, smider man alle bekymringer, alle tanker og bliver beriget med en masse ro og afslapning. 

Jeg har stadig en hel masse af lære endnu, men jeg nyder alt min tid i naturen og så er det bare en fantastisk måde at tilbringe sin tid sammen som par. 

Fiskeriet har på få år givet mig enormt mange oplevelser og fantastiske minder med i bagagen og det satser jeg på bliver ved i mange mange år endnu. 

Tjek hendes Instagram kiki_kiksen

Efterlad kommentar

Alle kommentarer er blevet modereret inden publicering