Historien om Ribatex

Ribatex blev grundlagt som en fysisk fiskebutik tilbage i 2012 i Vinsta lidt uden for Stockholm i Sverige. Siden har virksomheden udviklet sig og den fysiske butik er lukket og fokus flyttet til 100% E-handel. Forretningsideén i dag, er at samarbejde med andre store Europæiske fiskebutikker, hvilket gør at Ribatex slipper omkostninger for husleje til egen lagerlokaler eller dyre fysisk butikker. Resultatet er mindre omkostninger og det kommer dig til gode via lavere priser og et store udvalg.

Billede fra den gamle butik i Vinsta


Ribatex’s mål

Målet er at blive den bedst fiskebutike i Danmark og Sverige ved at tilbyde et unikt udbud til en unik pris. Ribatex vil udligne prisforskellene og give danske fiskere mulighed for at handle på en dansk shop men til samme gode priser som i resten af Europa. Hos Ribatex er det dig som kunde der er fiskeeksperten, mens vores opgave er at holde priserne så lave som mulig

Billede fra lageret. Alt pakkes på lageret hos vores europæiske samarbejdspartner og sendes på palle til DHL eller PostNord i Norden som så bringer pakkerne ud i Danmark og Sverige.

Om selskabet

Ribatex.dk ejes af det Nordiske ehandels selskabet Retaility AB og driver også en række andre Nordiske online butikker. Selskabet ejers 100% af Mikael Jorkvist's (Svensker) og Anders Andersen's (Dansker) holding selskab Etaility AB.

Gammelt og eneste billede der findes af Mikael (TV) og Anders (TH) De bedste hilsner
Anders, André, Denisa og Mikael fra Ribatex

 

Retur adresse

Ribatex.dk 

Nørbyvej 14

6200 Aabenraa

Danmark

 

Kontor adresse

Ribatex.dk - en del af ehandelshuset Retaility AB

Stockholmsvägen 33 5TR

181 13 Lidingö

Sverige


Svensk CVR nummer / organisation nr.:  SE559054851601 (Vi håber vi snart får et dansk cvr. nummer)