Historien om Ribatex

Ribatex blev grundlagt som en fysisk fiskebutik tilbage i 2012 i Vinsta lidt uden for Stockholm i Sverige. Siden har virksomheden udviklet sig, og den fysiske butik er lukket, og fokus flyttet til 100% E-handel. Forretningsideén er i dag at samarbejde med andre store europæiske fiskebutikker, hvilket gør, at Ribatex slipper for omkostninger til husleje til egne lagerlokaler og dyre fysiske butikker. Resultatet er mindre omkostninger, og det kommer dig til gode i form af lavere priser og et større udvalg.

Billede fra den gamle butik i Vinsta


Ribatex' mål

Målet er at blive den bedste fiskebutik i Danmark og Sverige ved at tilbyde et unikt udbud til en unik pris. Ribatex vil udligne prisforskellene og give danske fiskere mulighed for at handle på en dansk shop men til samme gode priser som i resten af Europa. Hos Ribatex er det dig som kunde, der er fiskeeksperten, mens vores opgave er at holde priserne så lave som muligt.

Billede fra lageret. Alt pakkes på lageret hos vores europæiske samarbejdspartner og sendes på palle til DHL eller PostNord i Norden som så bringer pakkerne ud i Danmark og Sverige.

Om selskabet

Ribatex.dk ejes af Retaility AB, der er et nordisk e-handels selskab, der også driver en række andre Nordiske online butikker. Selskabet ejes 100%  af Mikael Jorkvist's (Svensker) og Anders Andersen's (Dansker) holding selskab Etaility AB.

Gammelt og eneste billede der findes af Mikael (TV) og Anders (TH) De bedste hilsner
Anders, André, Denisa og Mikael fra Ribatex

 

Retur adresse

Ribatex.dk
Smidstrupvej 11
4230 Skælskør
Danmark

 

Kontor adresse

Ribatex.dk - en del af ehandelshuset Retaility AB

Stockholmsvägen 33 5TR

181 13 Lidingö

Sverige


Svensk CVR nummer / organisation nr.:  SE559054851601

Dansk moms nummber (SE nummer): 13141211. Alle pakker der sends til Danmark, betales der dansk moms på.